BCTN heeft een nieuwe website

BCTN in beeld: BCTN connecting online

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe en verbeterde website. Een frisser uiterlijk in combinatie met veelzijdige content geeft de bezoeker direct de informatie die men zoekt. Onze terminals en diensten komen uitgebreid aan de orde.

Joop Mijland, CEO BCTN: “Onze website was sterk verouderd en was toe aan een nieuwe vormgeving. In samenwerking met GETTING THE MARKET is een website, gerealiseerd die voldoet aan de eisen van anno 2017″.

De website is voorzien van een responsieve vormgeving. Dat betekent dat u onze website op ieder apparaat: PC, laptop, tablet en mobiel kan gebruiken. Bij de vormgeving is veel aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid waardoor u gemakkelijk kunt navigeren.

Uw suggesties zijn welkom

BCTN werkt aan de constante ontwikkeling van haar dienstverlening & website. Wij zijn daarom benieuwd naar uw reacties. Mocht u op- of aanmerkingen hebben, kunt u deze sturen naar Joline Smits, Commercial Support BCTN, via jsmits@bctn.nl.

BCTN
Over de auteur

"Het creëren van een sterk Inland Terminal netwerk; dat is BCTN's missie. Wij hebben inland terminals in Alblasserdam, Beringen, Den Bosch, Geel, Meerhout, Nijmegen, Roermond en Venray."