Medewerker aan het woord: “Ik zie mijn werk als een sport”

Iedere maand interviewt BCTN’er Joline Smits een collega. Benieuwd hoe het is om te werken bij BCTN? Lees dan de verhalen van jouw toekomstig collega’s of solliciteer direct voor één van onze openstaande vacatures.

Deze maand is Edwin aan het woord. Edwin is 14 jaar geleden begonnen met werken bij BCTN in Nijmegen. Elke dag is hij te vinden op de heftruck of op de kraan. Met de kraan of de heftruck zorgt hij ervoor dat de containers op de schepen worden gezet en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen kunnen worden gebracht en andersom zorgt hij ervoor dat de containers van de schepen worden gehaald en op de truck worden gezet om deze containers naar de verlader/ontvanger te brengen.

Inland terminal Nijmegen
Het dagelijkse werkterrein van Edwin!

“Ik zie mijn werk als een sport; om de containers zo goed en efficiënt mogelijk te laden en te lossen” aldus Edwin. “Flexibiliteit, het zelfstandig werken maar ook in teamverband zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga”.

BCTN
Over de auteur

"Het creëren van een sterk Inland Terminal netwerk; dat is BCTN's missie. Wij hebben inland terminals in Alblasserdam, Beringen, Den Bosch, Geel, Meerhout, Nijmegen, Roermond en Venray."