Barge Services

Sinds 1987 is BCTN actief op de Nederlandse en Belgische binnenwateren. Door diverse eigen schepen en ons uitgebreide netwerk in Noordwest–Europa is BCTN in staat uw containers met een duidelijke aflever tijd te vervoeren. BCTN’s Barge Services streeft ernaar op een zo’n duurzame manier te vervoeren. Onlangs is BCTN ook vanwege deze inspanningen beloont met een derde Lean & Green Star. Hiermee is BCTN in zowel Nederland als in België de eerste inland terminal die deze prestigieuze ster in ontvangst heeft mogen nemen.

Binnen onze branche willen we voor al het containervervoer de oplossing bieden. Door ons uitgebreide netwerk in Noordwest-Europa kunnen wij u een duidelijke aflevertijd garanderen. Om deze garantie te bieden werken wij in toenemende mate aan vaste vensters met de deep sea terminals in Rotterdam en Antwerpen wat tot een verbeterde service leidt. Bekijk hier onze vaste venstertijden.

Andere BCTN diensten

Naast Barge Services, biedt BCTN haar klanten ook de volgende services: terminal services, reefer services en container opslag. Bekijk hier ons volledige diensten pallet.

De voordelen op een rij:

  • Core business: BCTN heeft al meer dan 30 jaar ervaring in Barge Services;
  • Energiezuinig: Intermodaal containervervoer per barge is niet alleen zeer betrouwbaar en kostenefficiënt, maar ook de meest groene vorm van transport;
  • CO2 reductie: Containers vervoeren per barge levert een 20 tot 40 procent CO2 reductie op ten opzichte van vervoer per vrachtwagen;
  • Filedruk: Door containers te vervoeren per barge verminderen wij de filedruk op de drukste snelwegen.

Meer weten? Wij helpen u direct verder!