Terminal Services

Onze terminals bieden verschillende services aan waaronder onze Terminal Services. Onder deze service valt onder andere het schoonmaken, upgraden en repareren van containers. Dit kan bij de meeste gevallen ter plaatse op al onze terminals worden gedaan. Naast deze services bieden wij vanaf alle terminals de mogelijkheid om containers te controleren op gas. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de nieuwste methodiek op gebied van gas meten. Bij constatering van aanwezigheid van gevaarlijke gassen, kunnen we uw containers actief op onze terminal de-fumigeren. Hiervoor werken wij samen met diverse partijen die een gasvrijverklaring kunnen afgeven. Ook zijn wij gespecialiseerd in het transporteren van speciale goederen.

Voor het vervoeren van lading met afwijkende maat (over-hoogte en breedte) kunt u ook bij onze terminals terecht. Dat kunnen open top containers zijn, flatracks of andere speciale container types. Het wegen van containers volgens SOLAS wetgeving is ook een mogelijkheid die wij bieden op een aantal van onze terminals. Hierbij ontvangt u ook een VGM.

Terminal Services BCTN

De voordelen op een rij:

  • One-stop-shop: BCTN biedt de mogelijkheid om onder andere uw containers schoon te maken, repareren, te wegen en upgraden.
  • Gasmeten: Uw containers worden bij BCTN gemeten op eventuele gasinhoud, gefumigeerd (actief/passief), beneveld en gedefumigeerd.
  • Out of Gauge: Uw afwijkende ladingen met afwijkende maten kunnen door BCTN worden vervoerd en opgeslagen
  • Verder ontzorgen: Wij kunnen Liner Bags toepassen, containers met gevaarlijke ladingen kunnen worden vervoerd en opgeslagen en kunnen wij labels/zegels op uw containers plakken, verwijderen of controleren.

Meer weten? Wij helpen u direct verder!

Wij komen graag in contact met u

Bent u overtuigd van onze Terminal Services of kunnen wij u ook verder ontlasten in uw transportvraagstukken? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. U kunt binnen 24 uur na uw aanvraag een reactie verwachten van één van onze collega’s.

Offerte aanvragen