Container Transferium Alblasserdam: De Optimale Container Hub

Mijd de drukke wegen en vervoer uw containers over water tussen Alblasserdam en de zeehavens. Het Container Transferium Alblasserdam (CTA) biedt een dagelijkse dienst voor zowel verladers, expediteurs, rederijen als wegvervoerders.

Het CTA bundelt containers vanuit het BCTN netwerk en haar partners om de gevraagde ‘call sizes’ in de zeehaven te behalen, ‘fixed windows’ te verkrijgen en een hoog service niveau te leveren aan haar klanten.

Door het opvangen van lading uit alle hoeken van binnen- en buitenland is het CTA in staat containers te matchen en zo veel mogelijk volle containers aan te bieden aan de zeehavens. Voor de rederijen wordt daardoor de doorlooptijd van containers gereduceerd en de bezettingsgraad verhoogd.

Ook biedt het CTA verschillende diensten aan. De terminal biedt mogelijkheden om reefer containers aan te sluiten op de terminal, op de barge maar ook op de truck. Zo kunnen reefer containers op de juiste temperatuur gehouden worden terwijl deze worden getransporteerd. Naast reefer services kan het CTA containers meten op gas en deze behandelen wanneer nodig. Op de terminal is een speciaal ingerichte ruimte om deze containers te behandelen op gas. Zo kunnen containers worden gefumigeerd of gedefumigeerd.

VGM weging behoort ook tot een van de diensten die het CTA kan aanbieden. Dit is een geijkte weging met een gegarandeerde nauwkeurigheid met een maximale afwijking van 2%, inclusief VGM (Verified Gross Mass) certificaat.

Kortom; voor verladers, expediteurs, rederijen en wegvervoerders biedt het CTA een dienst die niet alleen de productiviteit verhoogd en milieubelasting verlaagd, maar ook de efficiency en winstgevendheid aanzienlijk verbeterd.

Meer informatie over ons Container Transferium Alblasserdam?


Ricardo van den Berg
0031 613121636
rvandenberg@bctn.nl
www.bctn.nl

 

Inmiddels is het Container Transferium Alblasserdam volledig op stoom.

BCTN
Over de auteur

"Het creëren van een sterk Inland Terminal netwerk; dat is BCTN's missie. Wij hebben inland terminals in Alblasserdam, Beringen, Den Bosch, Geel, Meerhout, Nijmegen, Roermond en Venray."