Medewerkers aan het woord: klanten krijgen is niet moeilijk, maar ze behouden dát is het streven!

Iedere maand interviewt BCTN’er Joline Smits een collega. Benieuwd hoe het is om te werken bij BCTN? Lees dan de verhalen van jouw toekomstige collega’s of solliciteer direct voor één van onze openstaande vacatures.

Ontmoet Antal | Cöordinator Operations

Deze keer is onze collega Antal aan het woord. Antal is werkzaam op onze terminal in Venray. Zeven jaar geleden is hij begonnen als Truckplanner, maar inmiddels werkt hij als Cöordinator Operations. Dit houdt in dat hij controle moet houden op de dagelijkse operatie van de terminal in Venray.

“Geen dag is hetzelfde, behalve ons eerste bakje koffie”, aldus Antal. Op de terminal in Venray zijn er elke dag wel nieuwe & leuke uitdagingen die we samen met het team oppakken. Het is van belang dat de operatie goed verloopt en dat we onze klanten tevreden houden. Voor iedereen staat de klant voorop. Hierbij staat het goed inplannen van de dagelijkse operatie centraal. Dit is geen lopende band werk, elke dag is dit weer een nieuwe uitdaging wat betreft de planning van in- en uitgaande schepen en de dagelijkse truckritten. Antal’s motto: klanten krijgen is niet moeilijk, maar ze behouden dát is het streven!

Verbouwing BCTN Venray

Binnenkort wordt de BCTN terminal in Venray verbouwt. Antal: “Er zal veel veranderen gedurende die tijd. Voor mij dan de taak om ervoor zorgen dat de terminal, maar ook de klanten zo min mogelijk hinder ondervinden”. Antal ziet een positieve toekomst voor de terminal in Venray. Hij wil een verdubbeling van de capaciteit en ervoor zorgen dat ze de meest vooruitstrevende terminal van Nederland worden op het gebied van efficiëntie en in goed overleg met de wensen van onze klanten.

BCTN
Over de auteur

"Het creëren van een sterk Inland Terminal netwerk; dat is BCTN's missie. Wij hebben inland terminals in Alblasserdam, Beringen, Den Bosch, Geel, Meerhout, Nijmegen, Roermond en Venray."