Medewerkers aan het woord: Ricardo van den Berg

Iedere maand interviewt BCTN’er Joline Smits een collega. Benieuwd hoe het is om te werken bij BCTN? Lees dan de verhalen van jouw toekomstige collega’s of solliciteer direct voor één van onze openstaande vacatures.

Ontmoet Ricardo van den Berg | Regional Sales Manager

Deze maand komt Ricardo van den Berg aan het woord. Bijna 2 jaar geleden is Ricardo gestart als Sales Executive voor BCTN Alblasserdam. Sinds kort is hij gepromoveerd naar Regional Sales Manager voor BCTN Alblasserdam en BCTN Den Bosch. Een mooie stap in zijn carrière binnen onze organisatie maar klaar met ontwikkelen en groeien is hij nog lang niet, aldus Ricardo.

Als Regional Sales Manager zien je dagen er wisselend uit. De ene dag zit je op kantoor en de andere dag ben je op de koffie bij een klant. Daar komt ook nog het maken van offertes voor klanten en de opvolging hiervan bij. Vele telefoongesprekken horen ook bij de dagelijkse kost.

Het contact met de klanten is wat het werken voor Ricardo leuk maakt. “Ik vind het fantastisch om voor onze klanten klaar te staan en ze te helpen waar ze tegen uitdagingen, het woord probleem bestaat voor mij niet, aanlopen”, aldus Ricardo. Volgens hem is het vooral uitdagend, omdat je te maken hebt met verschillende type klanten die BCTN heeft. Van transporteurs naar verladers/ontvangers naar rederijen en expediteurs. Elke klant is anders en heeft een andere aanpak nodig, dàt maakt het zo leuk en uitdagend volgens Ricardo.

Ricardo: “Samen met mijn collega’s streven wij naar het zo goed en snel mogelijk helpen van de klant. De cultuur binnen BCTN is open en transparant. Ook onderling tussen de collega’s geldt dit. We staan voor elkaar klaar en helpen andere waar we kunnen!”

BCTN
Over de auteur

"Het creëren van een sterk Inland Terminal netwerk; dat is BCTN's missie. Wij hebben inland terminals in Alblasserdam, Beringen, Den Bosch, Geel, Meerhout, Nijmegen, Roermond en Venray."