BCTN sluit ontwikkelingsovereenkomst met Raedthuys Windenergie BV

Op 12 april heeft BCTN de ontwikkelingsovereenkomst Windpark de Rietvelden getekend. Samen met Raedthuys Windenergie BV is het doel om op korte termijn een windmolen te realiseren op de BCTN terminal in Den Bosch. Dit is een volgende stap in de circulaire strategie van de BCTN organisatie. BCTN zal een overeenkomst afsluiten met de ontwikkelaar van de windmolen, om deze, op basis van windenergie opgewekte elektriciteit af te nemen.

Raedthuys-ontwikkelingsovereenkomst

Joop Mijland, CEO BCTN: “deze overeenkomst is volledig in lijn met ons duurzaamheidsbeleid “Green Savings”. Mijland vervolgt: “Dit betekent dat de operaties van BCTN in Den Bosch grotendeels op basis van deze duurzame energie uitgevoerd zal worden. Dit past volledig in de strategie van de BCTN organisatie: het streven is om een energie neutraal transport netwerk aan onze klanten aan te bieden”.

BCTN
Over de auteur

"Het creëren van een sterk Inland Terminal netwerk; dat is BCTN's missie. Wij hebben inland terminals in Alblasserdam, Beringen, Den Bosch, Geel, Meerhout, Nijmegen, Roermond en Venray."