Publicatie in Maas & Waal maart 2017

BCTN belicht in de laatste editie van de Maas & Waal krant maart 2017 haar terminal in Nijmegen en de duurzame aanpak tijdens het uitvoeren van haar werkzaamheden.

Joop Mijland, CEO BCTN: “De zeer centrale ligging van onze containerterminal in Nijmegen vormt een perfecte verbinding tussen de Rotterdamse en Antwerpse havens en het achterland, waardoor we als dienstverlener in de distributie van bijzondere toegevoegde waarde kunnen zijn”. Lees meer op pagina 38.

BCTN publicatie Maas Waal

Green & Blue are our colors

Verder verteld onze CEO Joop Mijland over ons duurzaamheidbeleid “Green Savings”: “Duurzaamheid van watertransport is eveneens een groot voordeel. Een schip kan immers meer vervoeren dan een vrachtwagen. Voor het verladen werken wij met elektrische kranen en ook werken wij hard aan het terugbrengen en compenseren van onze CO2-uitstoot. In 2015 hebben we een vermindering van 20% bereikt en dat heeft ons een “Lean & Green-ster” opgeleverd en dit jaar gaan we voor onze tweede ster. Lees meer op pagina 33.

Meer informatie?

Mocht u meer informatie nodig hebben rondom onze duurzame aanpak, verwijzen wij u graag door naar onze Green Savings pagina. Onze terminal in Nijmegen is ons hoofdkantoor en sinds 1987 actief. Wij bieden diverse diensten aan waaronder Reefer Services, Container Opslag & Terminal Services.

BCTN
Over de auteur

"Het creëren van een sterk Inland Terminal netwerk; dat is BCTN's missie. Wij hebben inland terminals in Alblasserdam, Beringen, Den Bosch, Geel, Meerhout, Nijmegen, Roermond en Venray."